Om os

OM OS

Hvorfor


Formålet med Jægerspris Netværk er at fastholde og skabe vækst for hele 3630 Jægerspris. Et samlet netværkvil fortsat løfte området, til et godt sted at bo, med et stærkt fællesskab for kultur-, erhvervs- og foreningsliv.


Alle der er tilknyttet 3630 Jægerspris, herunder borgere, foreninger samt erhvervsdrivende, kan blivemedlem af foreningen. Det er kun foreninger og erhvervsdrivende med at aktivt CVR-nummer som har stemmeret ved foreningens generalforsamlinger.

Det gør vi


Foreningens aktiviteter er i vid udstrækning baseret på frivilligt arbejde, hvor vi trækker på medlemmernes forskellige kompetencer.


Vi afholder hvert år stort bankospil første søndag i oktober og Blå Nat første fredag i juni. Ud voer medlemskontingenter, er det her vi tjener forenigens penge som går til forskønnelse af byerne i 3630 Jægerspris med blandt andet blomster, juleudsmykning og på sigt meget mere.


Kontakt os


Vil du være med i foreningen, blot give en hånd med - eller høre mere om os? Så grib fat i et bestyrelsesmedlem, eller benyt informationerne herunder.